ESD & Cleanroom Productieverbruiksgoederen

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenStatische Verdwijnende Tegel

10^8 van het de Vloertapijt van pvc Antistatische de Tegels Geleidende Vinylbevloering 590×590 mm

Van goede kwaliteit ESD Schoenen voor verkoop
Van goede kwaliteit ESD Schoenen voor verkoop
Snel in antwoord en levering, zeer efficiënte leverancier. En wij zijn ook tevreden met de kwaliteit en de prijs.

—— Tawedzerwa Chifashu

Hartelijk dank voor uw nuttige en professionele dienst voor ons in het verleden, zijn wij zeker wij partners op lange termijn zullen zijn.

—— Januari Pederson

Zeer gemakkelijk om zaken met u, dank te doen voor al uw steun, is het werkelijk nuttig voor me.

—— Anjum Hussain

Hartelijk dank voor uw grote hulp met mijn laatste verzending, maken het catchs mijn programma en de kwaliteit onze cliënten tevreden.

—— Gabriel Paravisini

Ik ben online Chatten Nu

10^8 van het de Vloertapijt van pvc Antistatische de Tegels Geleidende Vinylbevloering 590×590 mm

China 10^8 van het de Vloertapijt van pvc Antistatische de Tegels Geleidende Vinylbevloering 590×590 mm leverancier

Grote Afbeelding :  10^8 van het de Vloertapijt van pvc Antistatische de Tegels Geleidende Vinylbevloering 590×590 mm

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shenzhen, China
Merknaam: TARRI STATITECH
Certificering: CE/ROHS
Modelnummer: TS0310B

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: sqm 100
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 30 PCS/CARTON
Levertijd: 7-8 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 1000 sqm/dag
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Maat: 610*610,600*600,590*590mm Product: Antistatische vinylvloertegel
Dikte: 2mm, 2.5mm, 3mm, 4mm Daceytijd: <0>
Oppervlakteweerstand: <10> Materiaal: Vinyl/PVC
Hoog licht:

static dissipative flooring

,

esd tile flooring

10^8 van het de Vloertapijt van pvc Antistatische de Tegels Geleidende Vinylbevloering 590×590 mm

 

 

De technische Gegevens voor Antistatische ESD vinylvloer betegelen:

 

 

Punt

De antistatische Vinyltegel (van pvc)

Dikte

2.0mm, 2.5mm, 3.0mm, 4.0mm

Grootte

600*600mm/610*610mm/590*590mm

Gewicht (kg) /pc

1.38/2.0mm, 1.8/2.5mm, 2.08/3mm

Oppervlakteweerstandsvermogen

Geleidende tegel

Verdwijnende tegel

<1>6 ohm

1.0*106-1.0*109 ohm

Bederftijd

<0>

Lastenvoltage

70V

Brandweerstand (DIN4102)

B1

Verbrandingseigenschappen

0.35s

Hoeveelheid anti-wear (SJ/T11236-2001)        <0>

0,014

Anti-wear Eigenschappen EN660PT2

0,014

Wieldruk

Geen invloed

Overblijvende Concaafheid EN443/DIN51955

0.03mm/2.0mm, 0.035mm/2.5mm, 0.04mm/3.0mm

 

 

ESD Antistatische Vinyl de bouwnorm van de vloertegel:   

1.1 algemene bepalingen 
1.1.1 het antistatische polyvinylchloride (pvc) met inbegrip van bouw die van de grond die het basisniveau behandelen, systemen, lijmvoorbereiding aan de grond zetten, antistatisch polyvinylchloride (pvc) Tiemianban (hierna) van bedekt en plakt en schoonmakende Tiemianban-bouw, het testen, en kwaliteitscontrole. 
1.1.2 zou de bouwwerf, de temperatuur tussen 10-35 ℃ relatieve temperatuur niet meer dan 80% moeten zijn; de ventilatie zou goed moeten zijn. Binnen zouden andere bouwprojecten fundamenteel voltooid moeten geweest zijn. 
1.2 materialen, uitrusting en hulpmiddelen 
1.2.1 zouden de bouwmaterialen aan de volgende vereisten moeten voldoen: 
1 Tiemianban: de fysische eigenschappen van grootte en verschijning zouden met de de „algemene specificatie“ SJ/T11236 vereisten antistatische van Tiemianban verenigbaar moeten zijn, en permanente antistatische eigenschappen. Zijn grootte en oppervlakteweerstandsvermogen: I. zouden de elektrostatische de weerstandswaarden van typetiemianban minder dan 1,0 × 106 Ω, statisch verdwijnend paneel van medische behandeling in de weerstandswaarden van 1,0 × × 109 Ω 106-1.0 moeten zijn. 

2 geleidende kleefstof: niet-water-oplosbare lijm zou moeten zijn, Tiemianban-zou de weerstandswaarde moeten zijn minder dan de weerstandswaarde, sterkte plakken groter zou moeten zijn dan 3 × 106N/M2 

3 plastic elektrode: De eenvormige kleur zou moeten worden gebruikt, dezelfde diameter, flexibel materieel goed. 

4 geleidende koperfolie voor het netwerk: de dikte zal niet minder dan 0,025 mm, breedte aan 15 mm zijn. 
1.2.2 Tiemianban-de ventilatie zou in droge opslag, vanaf het zuur, alkali en andere corrosieve substanties moeten worden opgeslagen. De behandeling zou Qingzhuang moeten zijn het lichte dumpen, uncompromised effect belemmerd is. Openlucht belemmerd onder de zon en de regen. 
1.2.3 zou het algemeen gebruikte bouwmateriaal (met inbegrip van hulpmiddelen) het inlassen van machine, plastic kanon, rubberhamer, scherp mes, heerser, borstels, in de was zettende machine, met zijn specificaties moeten omvatten, zouden de prestaties en de technische indicatoren met vereisten van het bouwproces verenigbaar moeten zijn. 
1.3 voorbereidingen voor 
Figuur 1.3.1 huisvriend met het ontwerp, de bouw en de inspectie van de scène. 
1.3.2 bouw van het ontwikkelingsprogramma, trekkend antistatische aan de grond zettende systeemplattegronden, die eindkaart en netlay-out aan de grond zetten. 
1.3.3 vereisten in aanbouw technologie beschikbaar in diverse bouwmaterialen, materiaal, hulpmiddelen, en keurig geplaatst. 
1.3.4 zou de oppervlakte van meer dan 140 m2, in een formele demonstratie vóór bouw moeten worden gedaan van het leggen. 
1.3.5 zou de bouwwerf aan de volgende vereisten moeten voldoen: 
Een het cement of het terrazzovloer van de basis grond-grond wanneer: 
1) De grond zou schoon moeten zijn en zou in de verf ter plaatse moeten zijn, maken de kleefstoffen en andere resten van schoon. 
2) De grond zou door twee meters van heerserscontroles moeten worden gevormd het hiaat zou moeten minder dan 2 mm zijn. Als er zijn moeten de barsten of de ongelijke gebieden worden gevuld. 
3) de grond zou droog moeten zijn, als het onderliggende grondwater zou moeten worden behandeld. 
4) Kan niet me aan harde oppervlakte veroorloven zou moeten zand zijn, zou de mortiersterkte niet lager moeten zijn dan Nr 75. 
2 basisground-floor (houten vloeren, keramische tegel, plastiek, enz.) zou verwijderde originele bevloering moeten zijn, en zou ter plaatse moeten zijn verwijdert grondig het residu van lijm. 
3 zou de bouwwerf met kunstmatige verlichtingsinrichtingen moeten worden uitgerust. 
1.3.6 bepaal het Aan de grond zetten van Eindplaats: 100 m2 op gebied binnen de aan de grond zettende terminal zouden niet moeten zijn minder dan; elk indien extra gebied van 100 m2, extra aan de grond zettende terminal 1-2. 
1.3.7 de bouw grondig alvorens de grond van het basisniveau schoon te maken, de grond kan niet afval, stof, en andere melk worden verlaten. 
Bouw 1,4 
1.4.1 aangewezen basislijn, afhankelijk van de meetkunderuimte bepaal redelijk. 
1.4.2 de netwerklay-out van geleidend kopernetwerk zou moeten leggen. Het verticale en horizontale dwars-koper, zou op het centrum van Tiemianban moeten worden geplaatst. Het uitlooptraject van het koper zou krullend recht, noch niet intermitterend moeten zijn. De eindverbinding met het aan de grond zetten van de koperfolie voldoende lengte moeten zou toestaan. 
1.4.3 configuratie geleidende kleefstof: zwartsel en lijm de gewichtsverhouding zou 1:1configuratie gelijk moeten zijn, en bewegen. 
1.4.4 Shuajiao: Bij het verschil ter plaatse, moet geleidend koper bedekken en plakken hierboven, zou met een laag bedekken eenvormig moeten zijn, uitvoerig, en na natuurlijke deklaag droogt. 
1.4.5 bedek en plak Tiemianban: dehydratie dat met non-stick moet worden met een laag bedekt ter plaatse om handen te drogen, zouden wij moeten beginnen om productie te bedekken en te plakken. Tiemianban bedekt en plakt zal zijn twee de rechte hoek aan de basislijnkant, snelle snel bedekken en zou moeten plakken. de raad en de raad zouden tussen 1-2 mm hiaat moeten worden verlaten, zou de hiaatbreedte fundamenteel hetzelfde moeten blijven. de rubberhamer eenvormige Rakende raad, en bij bedekt en stok-controles om ervoor te zorgen dat het vaste deeg. de rand van de toepassing van niet genormaliseerde grond Tiemianban bedekt en plakt de gevulde, niet genormaliseerde normen van Tiemianban Tiemianban die door het scherpe mes van knipsel worden gebruikt. 
1.4.6 de pandjeshuizenterminal die aan de grond wordt gehecht, zou moeten zijn de eerste om het aan de grond zetten van het eindkaf van de lood onneembare vesting, of het gebruiken van het solderen methodes en Golfplaatvast lichaam te verbinden die eindverbindingen aan de grond zetten. Blijf paneel bedekken en plakken. 
1.4.7 na de volledige ruimte te bedekken en plakken zou langs de naden Tiemianban moeten worden gebruikt groevend een groef van de lassenmachine. De groef-lijn zou recht en eenvormig moeten zijn, trog 3 geschikte ± 0.2mm. 
1.4.8 toorts van het toepassings de plastic lassen in de groef voor thermoplastisch lassen, plaat en plaat het verbinden. De lassentoepassing van de besnoeiingen van het overwinstenmes, maar niet Tiemianban krassen de oppervlakte. 
1.4.9 het aan de grond zetten van systeembouw Geleidende Zelfklevende Laag moeten zou omvatten, geleidend kopernet, die koper aan de grond zetten, die terminal aan de grond zetten, die Yinxiaxian aan de grond zetten, aan de grond zettend apparaten, enzovoort. Naast bepalingen van dit hoofdstuk, zullen de resterende bepalingen met deze norm verenigbaar zijn. 
1.4.10 bedek en plak voltooide het werk, schoonmaken de grond, en de antistatische deklaag van was zou moeten worden beschermd. 
 4.5 test en kwaliteitsonderzoek
4.5.1 apparaten de antistatische van de polyvinylchloride (pvc) Gemalen opsporing met de „gemeenschappelijke opsporingsapparaten“ met de vereisten moeten zouden worden gestandaardiseerd. 
4.5.2 testomgeving: de temperatuur zou tussen 15-30 ℃ met betrekking tot de temperatuur moeten zijn is minder dan 70%. 
4.5.3 het antistatische polyvinylchloride (pvc) maalde de waarden van het oppervlakteweerstandsvermogen en de de weerstandsmeetmethoden zouden van waardesystemen moeten worden goedgekeurd na: 
1 de metingen van het oppervlakteweerstandsvermogen: de gehele antistatische grond zou in 2-4 m2 moeten worden verdeeld, onderzoekend het gebied, willekeurig geselecteerde 30% -50% van het onderzoeksgebied, waren de twee elektroden geplaatste Tiemianban-oppervlakte, een afstand van 900 mm, met elektrode Tiemianban-zouden de contacten goed moeten zijn. Bij hetzelfde van 2-4 m2 in het gebied zou moeten numerieke worden gemeten 4-8 maanden, en worden geregistreerd. 
2 weerstandsvermogenmeetsysteem: van de grond in het recente regionale eind willekeurig geselecteerde aantal punten een goede van oppervlakteelektrode en Tiemianban zou moeten zijn contacten, en de andere elektrode en het aan de grond zetten van terminal met betrekking tot weerstand taxeren gemeten systemen, en voor verslag. 
3 de methode van de kwaliteitsbeoordeling „Dipi-de inspectieprocedures van de tellingsbemonstering de verordeningen en van de bemonsteringslijst“ moeten zou zijn GB2828. 
4.5.4 de elektroprestatie-indicators zouden aan de volgende vereisten moeten voldoen: 
1 vereist een derivaat van het elektrostatische type, oppervlakteweerstandsvermogen en de waarden van de systeemweerstand van minder dan 1 × 106 Ω. 
2 vereist statisch-verdwijnende, en oppervlakteweerstand en de weerstandswaarden in systeem 106-1 × 1 × 109 Ω tussen. 
systeem 3 die weerstandswaarde aan de grond zetten aan de ontwerpvereisten moeten zou voldoen. 
1.5.5 de presentatieprestaties zouden aan de volgende vereisten moeten voldoen: 
1 mag uithollen, losmaking, het barsten; 
2 geen duidelijke ruw; 
3 geen duidelijke krassen; 
4 geen duidelijke kleur. 
1.5.6 zouden de antistatische eenheden van de het polyvinylchloride (pvc) testende grond van Nndertake door de Staat met de aangewezen rapporten van de geschiktheidstest als gebiedend lichaam moeten worden gemachtigd. 

 

Onze dienst:

1.Professional de dienst en de snelle antwoorden zullen in 12 uren worden gedaan;

2.Suitable aanbeveling voor uw om beste geschikte producten te kiezen;

3. De strikte Kwaliteitscontrole om grondstoffen aan definitief pakket vóór levering te verzekeren beantwoordt aan norm;

4. De flexibele productielijn ontmoet kleine de ordeeisen van klanten;

5. De Compatitiveprijs, Hoge efficiency&Outstanding beheer maakt neer productiekosten;

 

Waarom ons kies:

A: Wij hebben vele voorraden van onze regelmatige grootte en kleuren, zodat kunnen wij u snel verzekeren levertijd en u lage MOQ geven

 

B: Wij hebben goed en de stabiele grondstoffenleveranciers, vooruitgangstechnologie die onze producten kan verzekeren is in goede kwaliteit

 

C: Wij kunnen veel concurrerende prijs van onze grondstoffenleveranciers krijgen en gekregen

de productielijn, ervaren arbeiders, het kan ons verzekeren om u een betere prijs te geven.

Contactgegevens
TARRI STATITECH SHENZHEN CO.,LTD

Contactpersoon: Eric Jiang

Tel.: +8613824361015

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)